БОГАТСТВО

В света има изобилие от богатство и възможности, не бъдете заслепени от този недостиг на манталитет, който сякаш е обхванал умовете на масите.

Нека ви помогна да се събудите до истината, че в живота има изобилие от всичко. Животът е това, което правиш от него. Мечтайте за величие, където виждате себе си да живеете живота си при вашите условия и имате визията да видите кой искате да бъдете.

Има достатъчно за обикаляне за всички; всеки може да живее живот при техните условия, ако просто вярвате повече, не може да се каже докъде можеш да стигнеш. Отворете очи и вижте изобилието, променете мисленето си, започнете да живеете живот с манталитет на изобилие, погледнете как масите живеят с манталитет на недостиг. Те остават на същото място след двадесет години. Ако сте доволни от това, готино. Но, ако искате да живеете по различен начин, трябва да промените начина си на мислене и да знаете, че всичко е възможно, тъй като има изобилие от възможности, които чакат тези, които са готови да работят всеки ден.

Изобилието няма да дойде при вас, като просто седнете и се надявате на него, виждайки, че това е първата стъпка; втората стъпка е предприемане на действия. Никога няма да видите някой да стане успешен, като седи наоколо и желае; няма магическа лампа и джин, които да дойдат и да ви дадат успех, вие сте този, който ще сбъдне мечтите ви, вие сте този, който може да превърне вашите желания в реалност с упорит труд и всеотдайност.

Искате ли да живеете в мезонет, да летите с частни самолети, да имате милиони в банката, да притежавате ваканционни къщи по целия свят, да създадете своя собствена фондация, да помагате на хората, да подобрявате живота на хората, да обучавате хората и да правите положителна промяна в обществото , можете да направите това, можете да имате всичко. Изобилието започва в ума, това е мислене. Ако можете да промените решението си, можете да промените живота си. Това е лесно.

Така че сега е моментът да спрем да бъдем като останалите стада овце, занимаващи се с негативно мислене. Бъдете позитивни и приемете изобилно мислене, подкрепено с последователни ежедневни действия и непоколебима вяра в себе си, че можете да направите това.

В света има толкова много възможности, това е невероятно, но хората са заслепени от света, те са се страхували да мечтаят и да живеят живота, който искат. Не се заблуждавайте от света пред вас, станете и създайте света, в който искате да живеете. От вас зависи как ще живеете живота си.