Обучения

Форекс
Акции
Бизнес

Създали сме възможно най-подробните курсове за Търговия на Форекс пазара, както скоро ще имаме обучения за Инвестиции в Акции!

Най-търсени Курсове

Това са най-предпочитаните курсове от всички наши курсисти!

Индивидуално Форекс Обучение

Този курс се провежда лично с мен Васил Бедров и обхваща абсолютно всичко за Форекс пазара! Курса продължава докато не се научи курсиста, минимум 6 месеца (за 3 месеца се взима материала и 3 месеца се следят вашите резултати)! Курсът е подходящ както за начинаещи така и за напреднали! Като в него ще се разглеждат всички стилове търговия (Intra Day, Swing, Long, Smart Money, Volume Analisis) както и търговия на Акции!

5/5

В този курс ще научите какво представляват акциите и индексите и какво кара цените им да се движат! Ще научите най-важните финансови показатели за представянето на една компания! Ще научите как правилно да анализирате движението на цената на компаниите с технически анализи и да откриете точния момента за сделка! Ще се научите как правилно да диверсифицирате капитала си!

5/5

Получавате всични необходими видеа и материали директно във вашия профил в сайта, ще можете да ги гледате неограничено! Курсът е подходящ както за начинаещи така и за напреднали! Като в него ще се разглеждат всички стилове търговия (Intra Day, Swing, Long, Smart Money, Volume Analysis) както и търговия на Акции!

5/5

Получавате всични необходими материали, видеа и материали директно във вашия профил в сайта, ще можете да ги гледате неограничено! Курсът е подходящ както за начинаещи така и за напреднали! Като в него ще се разглеждат какво представляват Акциите и Индексите, кои са най-важните финансови фактори на компаниите, как се прави технически анализ за да се открие точният момент за сделки и как да управлявате капитала си!

4.6/5
Защо имате нужда от ментор? Спестява ви време като ви поднася стойностна информация; Ще научите най-необходимото, без сложни термини и понятия; Научава ви на дисциплина; Ще ви научи да управлявате правилно капитала си; Ще ви направи професионален трейдър!