Нека Ви се Представя!

Васил Бедров

Имам над 10 години опит в търговията на Форекс Пазара, търгувал съм Бинарни опции, Акции и Крипто валути! Разработил съм 11 Стратегии за търговия с точни и ясни правила които съм защитил с Авторски Права!

Резултатите които съм постигнал говорят сами за себе си!

Благодарение на Форекса съм създал и допълнителни бизнеси!

Имаме Проведени Над 250 Индивидуални Обучения в България и Чужбина!

А Това са Техните Отзиви

Недостатъците на повечето от форекс курсовете е, че не са съвсем изчерпателни (много от най-важните подробности за успех не се споменават ), употребяват се много сложни термини и не са практически насочени. Нямам завършено висше образование и не съм имал никакъв опит или познания в сферата на икономиката и финансите. 

Как тогава станах успешен и финансово независим трейдър, а също така и собственик на бизнес?…

Отговорът е прост: Бях постоянен, натрупах много голям опит и знания, изградих свои печеливши стратегии, които тествах в продължение на години, търгувам с дисциплина и уважавам пазара – знам кога да търгувам и кога да стоя настрана.

Научих се да управлявам капитала си така, че печалбите ми да растат експоненциално, научих се как да инвестирам и в други печеливши бизнеси.

       Отне ми години да се науча и да разбера важни „тънкости“, за които никъде не пише и никой не ти ги споменава! Точно поради тази причина реших и да преподавам, да науча бъдещи търговци на всичко, което знам, максимално опростено и на разбираем език, и то в рамките на много кратък срок.

Нашата визия

     За четири години съм обучил над 250 търговци, групово и индивидуално, както в България така и в чужбина, с повечето от които още поддържаме връзка и ги напътствам. Повечето от тях се издържат изцяло от форекс търговията, а за мен е много важен резултата, защото знам, че съм помогнал на много хора да станат професионални и независими търговци.

      Основател съм на Forex Training Bulgaria, нашият екип има комбиниран опит от над 10 години на финансовите пазари. През последните 5 години сме се превърнали в един от водещите и най-бързо развиващия се търговски център в България.

       Всеки който се е занимавал с търговия на финансовите пазари знае, че една стратегия за да е успешна, трябва да ти носи поне 85% печалба! Според нашите тестове в продължение на 10 години, стратегиите ни са с  около 85-90% УСПЕВАЕМОСТ!

                                      Всеки има възможност да направи първата крачка към успеха!

Започнете да се учете
и се присъединете към нашата общност

Всеки в тази общност е ориентиран към инвестиции, има хора в различни сфери на бизнеса и можете да намерите приятел във всяка една от тях, а всички ние знаем, че всичко става с правилните приятели!