Моля преди да се запишете за този курс се свържете с нас за да проверите дали има свободни места!

Цялостен Индивидуален Курс

277 курсиста го преминаха!

Кратко описание

Изцяло практически индивидуален форекс Курс, провежда се 2 пъти в седмицата по 2 часа, лично с мен Васил Бедров в продължение на 7 месеца (за 4 месеца се взема материала, а през следващите 3 се следят резултатите ви) и обхваща абсолютно всичко за Форекс пазара! Учат се всички стилове търговия (Intra Day, Swing, Long, Smart Money, Volume Analisis) както и Инвестиране в Акции!

За кого е подходящ

Какво ще научите

Васил Бедров

Професионален трейдър и ментор

11 годишен опит в анализи, инвестиции и търговия на финансовите пазари

Цена: 3600 лева

Имате възможност за плащане на 2 равни вноски, 1-вата в началото на курса, втората в средата на курса (точно 1 месец по-късно)!

Този вид плащане става само с БАНКОВ ПРЕВОД!

Ето Какво Постигат Нашите Курсисти

Резултати на курсисти

А това са Техните ОТЗИВИ

Често задавани въпроси, свързани с обученията

Трябва да имате поне 18 навършени години.

Не е задължително да имате някое от изброените образования, обученията са напълно подробни и систематизирани, ще научите каквото е необходимо в тях.

Да, можете да се запишете за обучението, повечето обучения ни са онлайн, разстоянието за нас не е пречка.

Получавате неограничен достъп до всички материали.

Всеки курс е с различна продължителност, в страницата на всеки курс е описано каква е продължителността и съдържанието.

Можете да се свържете с нас в работно време на имейл info@forextrainingbg.com или на телефон +359897461141

След като се запишете и заплатите обучението ще получите пълен и неограничен достъп в сайта до учебните материали.

Обучението ви дава абсолютно цялата информация и знания за да търгувате успешно, но има и изисквания които трябва да спазите! Първите 6 месеца след курса, трябва да търгувате на демо сметка (няма разлика с реалната, освен психологическа), целта е да практикувате стратегиите за търговия и всеки месец да се стремите да излизате на печалба, след като това се случи, ще си отворите реална сметка, но с малък капитал, целта на тази сметка е да се привикне към реалната търговия и да осъзнаете, че има възможност да загубите пари, но след като успеете отново да излизате на печалба поне 2 поредни месеца, едва тогава ще сте готов за по-голям акаунт и разбира се за по-големи печалби!

Няма никакъв проблем да прекъснете за определен период, преди това се свържете с нас за да уточним от кога ще се възобнови обучението.

Защо имате нужда от ментор? Спестява ви време като ви поднася стойностна информация; Ще научите най-необходимото, без сложни термини и понятия; Научава ви на дисциплина; Ще ви научи да управлявате правилно капитала си; Ще ви направи професионален трейдър!